Nyhedsbrev

Sikringskursus
Hvis nogen har interesse i at tage sikringskursus bedes I skrive til info@klatreklubnordsjaelland.dk, så samler vi sammen og afholder efter behov. Hvis du har taget K1 kursus og er interesseret i K2 så skriv gerne dette. Du kan læse mere om sikringskurser på Dansk Klatreforbunds hjemmeside.

Vægprojekt
Vi arbejder fortsat på udvidelse af væggen i Baunebjerghallen. Vi har haft møde med leverandøren og vi afventer nu en tegning, som vi kan bruge til det næste vigtige skridt: at få godkendt projektet af skolens ledelse og kommunen.

Generalforsamling
Der afholdes generalforsamling tirsdag den 14. marts kl. 19:30 i Baunebjerghallen. Formel indkaldelse udsendes snarest, men reserver allerede nu datoen. Bestyrelsen giver kaffe og kage og der bliver også mulig for at høre mere om vægprojektet og at få indflydelse på kontingentfastsættelse for 2018.

Kommende arrangement i Copenhagen Boulders 
Vi forsøger at få stablet et arrangement på benene til marts i Copenhagen Boulders, hvor Bjørn Arnel Iisager træner os i træningsteknik og giver gode råd til hvordan man undgår skader. Arrangementet slås op på Facebook så hold øje derinde.

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra KKN. Bogmærk permalinket.