KKN Nyhedsbrev – Marts 2018

Generalforsamling
Husk at der er generalforsamling 20. marts 2018 – se opslag på Facebook. Vi ønsker så mange så muligt møder op ikke mindst fordi vi skal have valgt ny formand. Tilmelding på Facebook begivenheden eller på mail til info@klatreklubnordsjaelland.dk.

CP event med Bjørn
I Januar 2018 var vi nogle stykker i Copenhagen Boulders for at få fif og gode råd til opvarmning og træning af Bjørm IIsager Arnell. Det var en god dag med mange udfordrende Boulder problemer der skulle løses. Vi gentager gerne succesen hvis der er stemning for det.

Klatreture i det blå
Vi har i 2017 fået en klippeinstruktør – Søren Andersen. Søren tager gerne til Sverige. Hold øje med opslag på Facebook.

Juniorhold
Efter årsskiftet er der kommet rigtig mange nye juniormedlemmer og begge juniorhold er nu fyldt op. Hvis nogen af seniormedlemmerne har lyst til at komme forbi lidt tidligere tager juniortrænerne gerne mod hjælp.

Klatrefaciliteter
Vi er igen blevet ”slået hjem”. Projektet var veldefineret, vi havde fundet en leverandør, fået tilbud og var ellers godt i gang med at søge fonde, men blev derpå ramt på flere punkter. Vores leverandør gik konkurs, vi indså at vi skal have en længerevarende (10 år) uopsigelig lejeaftale for at komme i betragtning hos de store fonde og med Fredensborg kommunens nye byplan er det usikkert om Baunebjerghallen forbliver en mulighed år frem. Vi er derfor tilbage på tegnebrættet for at undersøge hvor der kunne være mulighed for at bygge en højvæg der kan tjene klatrer i Nordsjælland. Mere info følger…

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra KKN. Bogmærk permalinket.