Retningslinier for udvalgsarbejde

Det kan være en god idé at nedsætte udvalg til at arbejde med forskellige større projekter eller opgaver indenfor KKN regi. Af eksempler kan være kommunikations udvalg (der arbejder med kommunikation til hhv. medlemmer, interesserede og offentlige instanser – herunder kommunikationsform (Facebook, www, etc.)), eller et projekter som nyt logo, udvidelse af klatrefaciliteter, etc.
Idéen til et projekt kan komme fra bestyrelsen eller fra medlemmerne og behandles af bestyrelsen, som beslutter om idéen skal prioriteres i forhold til de øvrige aktiviteter der er igang. Er bestyrelsen enig i at projektet passer ind i målsætningen, kan bestyrelsen nedsætte et udvalg. Bestyrelsen er ansvarlig for at udstikke rammer for udvalgets arbejde, så det er klart for udvalget hvilke beføjelser og beslutningskompetencer det har, samt hvornår bestyrelsen skal involveres i beslutninger.

Udvalget kan består af medlemmer, såvel som ikke medlemmer, men skal som minimum have en kontaktperson fra bestyrelsen tilknyttet. Udvalget er ansvarlig for gennem denne person at holde bestyrelsen informeret om udvalgets arbejde og søge godkendelse i forhold til sager der kræver bestyrelsens godkendelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*