Junior 1 (J1)
På junior 1 trænes børn fra 10 år til ca. 15 år. Træningen har en varighed af 1½ time. En træning starter med opvarming. Derefter trænes på væg og træningen afsluttes med udstrækning/styrketræning. Som junior 1 kan man først komme på ventelisten når man er fyldt 10 år.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Junior 2 (J2)
På junior 2 trænes unge fra ca. 13 år til ca. 17 år. Træningen har en varighed af 1½ time. En træning starter med opvarming. Derefter trænes på væg og træningen afsluttes med udstrækning/styrketræning.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Senior (over 25 år) (SO25)
Tilmeld dig klubben ved at oprette en profil og tilmelde dig dette hold. Du skal være fyldt 25 år for at kunne tilmelde dig dette hold. Som senior kan du klatre inden for klubbens åbningstider som angivet her
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior (under 25 år) (SU25)
Tilmeld dig klubben ved at oprette en profil og tilmelde dig dette hold. Du skal tilmelde dig dette hold hvis du vil klatre som senior og du er under 25 år. Hvis du er under 17 år skal din tilmelding godkendes af en instruktør, skriv til info@klatreklubnordsjaelland.dk. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passiv (over 25 år) (PO25)
Passiv medlemskab (over 25 år) er for dig der er over 25 år og blot ønsker at klatre et par gange i løbet af året. Du betaler halv pris, men skal til gengæld betale dagskort når du møder op. Et dagskort koster 100 kr.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Passiv (under 25 år) (PU25)
Passiv medlemskab (under 25 år) er for dig der er under 25 år og blot ønsker at klatre et par gange i løbet af året. Du betaler halv pris, men skal til gengæld betale dagskort når du møder op. Et dagskort koster 100 kr.
Tilmeld/Læs mere - (1)